Shows / Tarieven

Voor de tarieven hanteren wij een uniek concept.

Muziek is namelijk onze passie. Daarbij maakt het niet uit of we met onze Drive-in show draaien op een bescheiden tuinfeest, een straatfeest of (buurt)barbecue, of op een verjaardagsfeest in een leuke accommodatie, dan wel op een bedrijfsfeest waar we bijvoorbeeld onze spectaculaire Disco show neerzetten.

Iedere aanvraag wordt afzonderlijk behandeld. En hierbij realiseren we ons ter degen dat elk feest zijn eigen budget heeft. Omdat wij zeer uiteenlopende aanvragen krijgen is onze filosofie dat u voor het type feest betaald wat past bij uw budget.

De tariefopbouw is eenvoudig. We reken voor elke type feest een vast basistarief (starttarief) en daarnaast een variabel tarief per uur. Bedenk hierbij dat alles mogelijk is en dat we er altijd uit komen!

Klik hier voor de Tarieven Ghostline Drive-in Disco Show (.pdf bestand).

Om u een richting te geven, voor een Familiefeest in een gezellig horecagelegenheid betaald u voor een complete avond voor de Disco Show slecht € 395,00 (starttarief € 295,00 + 4 uur a € 25,00).
En wat dacht u van de mooiste dag van uw leven! Een bruiloft/huwelijksfeest al vanaf € 595,00 (starttarief € 495,00 + 4 uur a € 25,00) boekt u een uitgebreide set voor een onvergetelijke avond.
Het budget voor een buurtevenement of schoolfeest zal kleiner zijn, hierbij moet u denken aan ongeveer € 275,00 (starttarief € 175,00 + 4 uur a € 25,00).

De “Basisopstelling” van de Drive-in Show (DJ-Booth, licht, geluid, aankleding) is afgestemd op het type feest en aantal genodigde. De show biedt hiermee een optimale mix van licht en geluid om er een top feest van te maken. Eventuele uitbreidingen zijn in overleg mogelijk.

Bij een buitenactiviteit staan wij voor de beschutting van de apparatuur onder onze eigen partytent van 4×4 meter. (bij de prijs inbegrepen)

Informeer naar de mogelijkheden en neem geheel vrijblijvend contact op voor een offerte of kennismakingsgesprek.

Binnen een straal van 10 kilometer vragen wij geen reiskostenvergoeding (standplaats Lopik).
De tarieven zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen. Aan het overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.