Introductie

Bent u op zoek naar een Drive-in discotheek, waar de deejays van elk feest een swingende party maken? Neem dan eens kijkje op deze site. Wij willen u een impressie geven van de mogelijkheden die wij bieden.

Of het nu een bescheiden tuinfeest, een verjaardagfeest, een straatfeest of (buurt)barbecue, een verenigingsfeest, of voor scholen een examen of themafeest betreft, of betreft het misschien een spectaculaire discoavond voor uw personeel in een leuke accommodatie?
Onze deejays zullen er alles aan doen om het feest tot een onvergetelijke avond te maken, waar nog lang over nagepraat zal worden…

Met de jarenlange ervaring, onze nuchtere en professionele kijk op muziek, maar vooral het plezier en de passie voor het vak, bent u, met het team van de Ghostline Drive-in Disco Show, ervan verzekerd dat het feest een succes wordt.

Ons motto is niets voor niets ‘We make you dance’!

Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en nodigen u hierbij uit te ontdekken wat ons team voor u kan betekenen. Schroom vooral niet om, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op te nemen als u vragen heeft.