Eigen huis & tuin

Op 7 maart 2012 zijn er voor het TV programma eigen huis & tuin voor het onderdeel ‘de straat van de week’ tv opnames gemaakt, waarbij de Ghostline Drive-in Disco Show de muziek, het licht en het geluid verzorgde.

De Soesterveen / Bokkeduinenplaats in Vleuten was het toneel van camera en geluidsmensen die Quinty, Lodewijk en Thomas overal volgde bij het opnieuw inrichten van twee tuinen en een metamorfose van de woonkamer van één van de woningen. De bewoners werden met een gemeenschappelijke klus van het maken van eettafeltjes voor de kinderen en statafels voor de ouders aan het werk gezet. De dag werd afgesloten met het, door de kinderen uit de straat, opvoeren van het zelfgemaakte ‘eigen huis & tuin lied’ en met optredens op het ‘Open Podium’ van Kidsclub De Hoven JUNIOR.

Een zeer geslaagde (en erg natte, maar dat mocht de pret niet drukken) dag die zeer succesvol is verlopen. Onze dank gaat uit naar de organisatoren van Kidsclub De Hoven JUNIOR, die deze dag mogelijk hebben gemaakt en naar de prettige samenwerking met het team van eigen huis en tuin.

Zie voor een sfeerimpressie de foto’s op de eigen huis en tuin pagina.

Een dag om niet snel te vergeten met als resultaat eettafels voor de kids en statafels, die op het Zomerfeest in augustus goed van pas komen!

Arno en Sandor

Uitzending van de opnames op zaterdag 31 maart 2012 om 18:05 (herhaling zondag morgen) op RTL4.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.